Det har varit tyst från mig några dagar. Anledningen är att det har blivit full fart i min verksamhet. Semesterfirande och grillkväller är över för denna gång och vardagen är åter här vilket leder till en kalender där allt går i ett. En status jag verkligen trivs med.

Utöver allt det vanliga har jag i torsdags och i söndags jobbat med invigning av nya friskvårdslokaler i min bostadsrättsförening. En fantastisk satsning från föreningen som erbjuder alla boende gratis träning i fastigheten vi bor i. Jag har själv varit med att plocka fram utrustningen och kan med stolthet säga att detta gym erbjuder något för ALLA -gammal som ung, tränad som otränad.

Att man sedan smyckat lokalerna med superfräscha duschar/omklädningsrum och senast tv-apparaterna gör inte saken sämre. Storstugans invånare har nu chansen att bli Sveriges friskaste och hälsosammaste.

Intresset under invigningsdagarna var stort. Säkert 300 besökare som möttes av “hälso”-bubbel och produkter från NKD juice bar samt en gåva från Rituals. Själv utförde jag säkert 200 kroppssammansättningstester, höll inspirationsseminarie för ca 50 lyssnande och har en lista på ca 100 personer som önskar gymintroduktion.

Ska bli spännande att följa upp kroppssammansättningstesterna om ett år och se hur denna satsning påverkat hälsan hos dom boende.