Hej Sportguiden läsare! I samband med att du tar del av alla fina vinstmöjligheter så kan du väl gilla oss på Facebook?

Gilla oss för vi gillar dig! ;)

Det nya numret är ute nu! Vi på Sportguiden önskar dig en fin vår med aktiv träning och ett stort underhållningsvärde i det utbud som vankas under våren/sommaren med Hockey VM, fotbolls EM och OS i London.

Det är roligt att se att det är så många som hör av sig gällande våra tävlingar och vinnarna från de förra tävlingarna är nu korade. Men häng inte läpp för det- det går fler tåg med detta nummer. Under mars/april/maj kan du vinna: 1) Biljetter till Midnattsloppet och Reztart 2) Katrins Zytomierskas bok “Dags att bli smal” för dig  som vill komma i bikinin i sommar 3) En färgglad träningsväska från SH´BAM och Les Mills. Deadline för samtliga utlottningar är 30 april.

Spring i benen? Sportguiden har en lösning på det. Den goda mellanmålsprodukten Reztart kommer nu ut med en NY smak- JORDGUBB! Reztart sponsrar en hälsosam livsstil och Midnattsloppet . Nu har du chansen att vinna en gratis startplats till Midnattsloppet som går av stapeln lördagen den 11 augusti. Med startplatsen får du också en låda med Reztart Jordgubb. Nu vill vi på redaktionen att du mailar in och berättar med några rader om vad du tycker om Reztart med referensen "spring i benen". OBS! Reztart finns att köpa på 7- Eleven, SATS, Prsessbyrån, Coop och Ica.

Har du tröttnat en gång för alla på att de där sista miss-trivselkilona dröjer kvar på mage, rumpa och lår? Gör som Katrin;- Bestäm dig för att bli smal! Sportguiden ruvar på tre inbundna godingar som beskriver Katrins egen kamp efter graviditeten för att åter "komma i jeansen" igen. Det enda du behöver göra är att maila in till malin@mediapuls.com och beskriva din viktkamp med referensen "sommarsmal".

Gör du som Annica Sjöö och möt våren med en läcker SH´BAM väska. Sportguiden lottar ut 3 stycken väskor av värdet 399 kr /st. Det enda du behöver göra är att maila in till malin@mediapuls.com med referensen "SH´BAM" och beskriv utförligt varför du gillar gruppträning.

Dansaren Annica Sjöö, känd från Let´s dance är en poulär instruktör på Les Mills som undervisar i just SH´BAM. Hon har dessutom varit med och utvecklat det dansanta konceptet. En snygg och duktig tjej tycker Sportguiden redaktionen.

 

VINNARNA ÄR KORADE FÖR SAMTLIGA TÄVLINGAR NEDAN !!!

VINN REDSKAP FRÅN CONCEPT TRÄNINGSREDSKAP

Nytt för i 2012 är en 1800 kvadrat meter stora Showroom som erbjuder bland annat en Reebok CrossFit yta, alla Cybex produkter, TRX Trainingzone och ViPR. Concepts huvudtränare och internationella partners, håller i utbildningar inom kost, träning och kondition.

Tävla och vinn!

Ta chansen och vinn en 8kg ViPR (värde: 2000 kr) eller ett TRX FORCE KIT (värde:2.374 kr)

Vinn ett TRX FORCE KIT för värdet 2.374 kr

Eller en ViPR 8 KG för värdet 2000 kr

Gör så här: Maila en beskrivning om DIN träning och motivera varför du behöver vinna ett TRX Force Kit eller en ViPR 8 KG till:  malin@mediapuls.com och märk mailet “CONCEPT”. Om du blir den lycklige/lyckliga vinnaren av TRX Force Kit eller en ViPR 8 KG   mailar in en bild på dig och beskriver upplevelsen. Lycka till!

Läs mer om CONCEPT TRÄNINGSREDSKAP HÄR

VINN MÅRTEN NYLÈNS KLÄDER FRÅN 2XU

Kompressionskläder påskyndar återhämtningen och skyddar musklerna under hård träning. Kläderna skapar ett graderat tryck som ökar hastigheten på blodströmmen på väg tillbaka till hjärtat. Vill du satsa helhjärtat på din träning måste du tänka hela vägen.

Blir du den lyckliga vinnaren till ett par compression Tights och en compression Long Sleeve tröja för det sammanlagda värdet av 2 398 kr? Ett kit för herr och ett kit för dam. Tröjan finns även i vitt. Gör så här: Maila en beskrivning om DIN träning och motivera varför du behöver kompressionskläder från 2XU PLUS din storlek till:  malin@mediapuls.com och märk mailet “2XU”. Om du blir den lycklige/lyckliga vinnaren av ett herr- eller dam kit från 2XU vill vi att du, efter första träningspasset i 2XU, mailar in en bild på dig i kläderna och beskriver upplevelsen. Lycka till!

Lär mer om kläderna på 2XU.se

Dam tröjan från 2XU

Finns även i vitt (både dam & herr)

Dam tightsen

Herr tights

Herr tröja

 

 

Vinn Shirins bok!:)

 

 

 

 

Vinn Shirins bok!

  1. Nu har du som trogen Sportguiden läsare möjlighet att bli en av fem lyckliga vinnare till boken ”Bli 10 år yngre” författad av träningsexperten Shirin Djavidi i samarbete med fotograf Andreas Lundberg och Fitnessförlaget- Bonnier. Maila: malin@mediapuls.com och tyck till om Sportguiden! FYI så kan ditt svar komma till att publiceras i nästa nummer som kommer ut 29:e mars.
  •        Vinn mineralprodukter som andas från Sheer Cover- perfekt för den sportiga tjejen!

Vi lottar ut 2 kitt i två olika nyanser ”Almond” för nordisk ljus hy och ”Latte” för tjejen med mer olivfärgad ton, värde 795 kr. Sheer Covers vårdande mineralprodukter är perfekt för den sportiga tjejen som är mån som sin hy. Istället för att täppa till porerna så verkar mineralfoundation vårdande och du kan till och med sova- och vakna upp välsminkad. Maila: malin@mediapuls.com med referensen “Sheer Cover” och tyck till om Sportguiden! FYI så kan ditt svar komma till att publiceras i nästa nummer som kommer ut 29:e mars. Önskar du att vara anonym så ange det ;)