Gilla SportguidenFacebook för vi gillar dig!

Bli vän på Facebook med Sportguidens bloggare, profiler och ta del av nyheter och händelser!

Är du vår nya stjärnbloggare? Sportguiden söker fyra bloggare med olika specifik inriktning inom idrott och livsstil. Tror du dig vara den vi söker så maila elina@mediapuls.com

Möt Sportguidens fem aktuella Stjärnbloggare på Facebook!

 

 

Michael “Mikey Fitness” Challenge tar dig i toppform på rekordtid! Låt dig utmanas av Michael även på Facebook!

Jag utmanar dig!:Ge mig 8 veckor... misslyckas jag får du pengarna tillbaks. Lyckas jag får jag bonus för varje tappat fettkilo samt varje ny muskelkilo ... Deal?

 

Den skenande 4-barns mamman och eldsjälen Jenny Tirén Berg nätverkar och inspirerar med bloggen “Run, mama, run!” Nu kan du också lära känna Jenny på Facebook! Ta också del av entreprenörs nätverket DIVAS på Facebook.

Lär känna Jenny - och DIVAS närmre på Facebook ;)

 

Fem stygga 08- or mot en stackars göteborgare, hur ska det sluta? ;) Den ” hunkiga ” mångsysslaren Christian Brandin älskar träning och med en stor portion generositet bjuder han Sportguidens läsare på en rundvandring i hur det är att vara Christian. Adda Christian även på Facebook och prenumerera på hans händelser.

Christan har alltid glimten i ögat och tar det mesta med en klackspark ;)

Den fotbollstokiga Elina Björklund är Sportguidens trainee och hon har precis börjat blogga så smått. Elinas dröm är att en dag bli chefredaktör på en tidning på Sportguiden och få ägna sig åt det hon älskar mest- att träna och skriva! Adda Elina på Facebook!

Elina vässar pennan inför ett nytt spännande sport år med både OS och VM!

 

Gruppträningsinstruktören tillika GIH studenten Amanda Eade, 24 år är en av Sportguidens nya rekryteringar och driver bloggen "FOKUS PÅ PLUS!" samt är en av instruktörerna på Shapy.se. Låt dig inspireras av denna drivna målmedvetna tjej här på Sportguiden.com. Foto: Peter "Tintin" Jörgensen.