Nu  kanske mer än nånsin förr så är träningsresor “hetare än hetast” och därför tog Sportguidens chefredaktör Malin Nylén, initiativet att presentera en kortare variant av en sådan. Vilket blev resultatet av tre maxade timmar av god nyttig mat, mingel med nya kontakter inom branschen, föreläsning, tävling, zumba, ny energi och många glada skratt.

Arrangörer: Sportguiden (Malin Nylén) och Mornington Health Club (Martin Sterneryd)

Sponsorer: Smart Saftey, Reztart, Vitamin Well och Matrix/Lóreal

Fotograf: Armand Dommer- www.scenbloggen.com

Är du och ditt företag intresserade av en egen träningsresa? Kontakta malin@mediapuls.com för mer information och prisuppgift.

Från Vänster: Maria, Amanda, Elina & Abbe

Från Vänster: Max, Daniel, Abbe, Sebastian & Linda

Från vänster: Jessica & Helena

Sportguidens härliga bloggare Amanda Eade (sittande) och Elina Björklund var flygvärdinnor ombord.

Från höger: Cecilia med väninna. Glada tjejer som gillar Sportguiden!

Sportguidens nya bloggare Frida blev glatt överraskad då hon välkomnades av en iskall Vitamin Well på den varma bussen .

FV: Cecilia Duberg, Shirin Djavidi, vän

Det anlände cirka 30 bloggare till Mornington Health Club

FV: bloggaren/frilands journalisten Jenny Sunding med väninna var glada över att vara på plats på Mornington Health Club.

Superträningsparet Nylén var på plats och hälsade samtliga gäster välkomna.

Dansaren och gruppinstruktören (Shapy.se/ World Class Värmdö, Saltis, Nacka) Amanda Eade höll i ett mycket uppskattat ZUMBA pass på plats.

Kvällens "Mornington Wellness -bag" innehöll produkter från partners: Sportguiden, Vitamin Well, Reztart, återfuktande schampo & balsam från Matrix/Biolage, rabattcheckar från Mornington Hotel och handduk + vattenflaska sponsrat av Smart Saftey.

Robin från Mornington Health Club presenterade en god och hälsosam meny.

Mums!

Det fanns rätter för alla smaklökar ;)

Jenny Sunding tyckte att maten var toppen!

En färgsprakande meny

Träningscoachen Shirin Djavidi både tränar- och äter sig yngre.

Männen bakom hoteltrivseln- Martin & Robin

Malin Nylén förklarade konceptet "träningsresan" ....

För att sedan välkomna Mårten upp och ta över ...

Som föreläste om resultat och balans .

Alla kan göra en förändring. Om man verkligen vill!

Det var nog ingen som inte var uppfylld av inspiration då Mårten var klar ...

Cecilia Duberg är med Casalls trainers team (bland annat)

Mellanmålsproduktens Reztart balnserar blodsockret och vad kan vara mer lämpligt föremål för en balanstävling än en Reztart bar? Att balansera på knät, ståendes på ett ben ;)

Danne och Frida var sist kvar i den spännande finalen.

men det finns dock bara en vinnare! Danne vann hybriden från Merida som Smart Saftey sponsrade med "Livstids stöldskyddsregistrering". OBS! Danne fick byta från en dam- till herrmodell ;) "What a night" ;)

"ZUMBA loss med oss!" Amanda Eade är en person som lyfter stämningen i ett rum bara hon sticker in näsan. Efter en timme med Amanda som "svansförare" så gick allas mungipor rån öra till öra Till och med killarna hängde på!

Man behöver inte vara proffs på ZUMBA för att det ska vara roligt . "Hellre ZUMBA än bra" ;)

Som en beduindrottning förförde Amanda sin publik.

Paret Linda & Sebastian (bloggare på Sportguiden med Veni, Vidi, Vici) var starka efter en rolig och inspirerande kväll.

Sportguiden vill tacka: Mornington Helath Club och Martin Sterneryd för ett trevligt och proffsigt samarbete från ax till limpa, Tack Robin på Mornington Hotel för god mat och den fina markservicen. Sportguidens bloggare: Sebastian Lindberg, Frida Sjöström, Amanda Eade och Elina Björklund för att ni hjälpte till med marknadsföring kring eventet, Amanda Eade  för ett mycket proffsigt ZUMBA framförande på plats, Mårten Nylén, Biggest Loser Coach TV4 för en inspirerande föreläsning och Rolls Buss som ställde upp som flygplan denna afton – tur & retur till Bromma. Vi vill också tacka Vitamin Well  för leverans av kyld dryck på plats vid avfärd. Vilken service! Sist men inte minst TACK till alla bloggare som hjälpte oss att göra denna träningsresa till en smygläsning vi sent glömmer!