COME AS YOU ARE LEAVE AS A STAR

SH’BAMTM lanserades under hösten 2011 och har växt rekord- snabbt, i Norden finns det i dag 365 anläggningar som har SH’BAMTM. Sedan starten har Les Mills utbildat över 810 instruktörer. Varje vecka tränar mer än 5 miljoner människor något av Les Mills program på över 13 000 träningsanläggningar i hela världen. Företaget har sitt ursprung i Nya Zeeland och levererar olika gruppträningsprogram till anläggningar runt om i världen. Samt utbildar instruktörerna. Det mest kända träningskonceptet som Les Mills ligger bakom är BODYPUMP® som blev en stor succé när det lanserades 1998.
SH’BAMTM är ett konditionspass där såväl nybörjare som avancerade kan släppa loss i dansstilar som jazz, latin och disco. Klassen är 45 minuter och körs låt för låt, med enkla kombinationer. Det är ett utmärkt sätt om du vill förbättra din koordination. Passet är uppbyggt i intervaller, vilket gör det till en effektiv konditions- träning och tiden flyger iväg, och innan du märker det är du redan framme vid nedvarvning och stretch. – Tanken med SH’BAMTM är att programmet ska locka in alla i dans- salen, nya som gamla medlemmar, vana som ovana dansare, säger Annika Sjöö som är en av frontfigurerna och utbildare i SH’BAMTM. – Det är en väldigt rolig klass att instruera då det är så stor skillnad mot tiodans som jag i normala fall instruerar i. Då är det mycket tekniksnack och man släpper inte loss på samma sätt. Vad får jag ut av SH’BAMTM:
- Du förbättrar din koordination och du får lära dig nya heta danssteg och stilar.
- Passet är uppbyggt i intervaller, vilket gör det till effektiv konditionsträning.
- Det här är träning som framkallar endorfiner – du glömmer att du tränar!

Rörelseglädje med Les Mills

Träna här:
Svettas, dansa och ha kul, ta dig till din närmaste anläggning och testa SH’BAMTM redan idag. På lesmills.com hittar du din närmaste träningsanläggning.

Några korta tips inför klassen:
VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG?
Ta med dig vatten, och kanske en handduk om du svettas mycket. Se till att du har sköna, avslappnade kläder som du känner dig bekväm att röra dig i. Det kan också vara en bra idé att ha skor som är lätta att snurra och vrida och vända sig i – utan att de fastnar i golvet.
HUR OFTA BÖR JAG TRÄNA SH’BAMTM?
Försök att sikta på två till tre gånSH’BAMTM – COME AS YOU ARE, LEAVE AS A STAR!ger i veckan, för att få ut det mesta av passet.
KLARAR JAG AV DET?
Ja, absolut! Dansinspirerad träning blir inte enklare än SH’BAMTM. Instruktören kommer att lära dig en enkel koreografi och coacha dig genom klassen steg för steg. Det är sen helt upp till dig hur mycket du väljer att släppa loss och hur mycket känsla och stil du vill lägga in i utförandet.

Dansaren Annika Sjö är en av Les Mills populära instruktörer som personiferar SH´BAM

 

Därför gillar Annika Sjöö SH’BAMTM
• Bra klass att ta in nya medlemmar på. • Roligt danspass med bra träningseffekt. • Medryckande musik och flera dansstilar gör
klassen attraktiv för en stor målgrupp. • Alla kan delta! Vana som ovana dansare! • Ny koreografi var tredje månad ger deltagarna
variation och instruktören får nya verktyg att jobba med.

LES MILLS | FOR A FITTER PLANET