Känns helt OK att detta är det jag ser varje morgon då jag väntar på t-banan på väg till jobbet. Rebecca & Fiona är två färgstarka kvinnor som inspirerar mig till tusen. De är otroligt begåvade, vackra och unika. You go girls!

Sen så var det det här med att jag gillar att förändra mitt utseende ganska ofta.  Speciellt mitt hår. Ena dan är det sidecut, andra page, sen ska jag vara blond och nu är det nya, wait for it … wait for it …VINRÖTT! Jag ska bli rödhårig har jag bestämt mig för. Vi får se hur länge det varar då jag är medveten om att det kommer bli jobbigt med utväxten. Men om jag känner mig själv rätt så lär det vara i några veckor innan jag blir mitt mörka jag igen.

Snygga Pischa i sitt röda svall

Och till sist en liten cliffhanger. Jag har i tidigare inlägg skrivit om att jag ska tatuera in en text på min arm. Men inget har känns rätt hittills och därför har det inte blivit någon än. Men nu så har jag hittat rätt. Vad det kommer stå får du se när den är gjord, vilket förhoppningsvis är inom en snar framtid. Men kan säga så mycket som att den blir tillägnad en väldigt speciell människa i mitt liv.