Hej!

Eller…. hur börjar man? ;) Det ska bli riktigt riktigt kul att blogga här!  Jag kommer nischa in mig ganska mycket – nästan lite nördigt mycket, på det där med träning och företagande. Jag går igång på allt som är entreprenörskap och Passion for Business – och målet är att förmedla det på alla sätt som går!

 

 


Infinitely Passionate

 

 

Lite om mig:

Jag är jurist och ekonom som har sadlat om och blivit PT. 34 år gammal polskfödd skånska som flyttade till Stockholm för 9 år sen men fortfarande inte hittar runt, haha, och vars hjärta brinner för träning. Jag föddes med ett badmintonrack i handen och la det på hyllan först när jag var 19. På ett bananskal gled jag strax därefter in på Gerdahallen i Lund och rätt som det var stod jag på scenen och körde allt från Aerobic, Step och Funk till spinning. Zumba kom in i mitt liv för 2,5 år sedan och sen dess har inget varit sig likt! Jag är med i Sekten! Och min senaste passion är Spartan Training – jag är utbildad Spartan Coach och utformar just nu en entreprenörsutbildning för träningsfolk med Spartan.

Jag driver företagen built by Bibik och Movement Evolution (som ni kommer höra mycket om på vägen – information overload är inte att rekommendera i första inlägget haha) Jag lever med mitt livs kärlek, komikern Janne Westerlund, vilket har gjort att jag i somras faktiskt gjorde min stand up debut! Mer om det kommer också! Jag tänkte lämna er den här gången med en liten filmsnutt, så att vi får lära känna varandra lite mer.

Varsågoda:

Vill ni läsa mer om mig och av mig så välkommen in på min andra blogg och min hemsida.

Love,

M