Måndagen den 27:e augusti bjöd ASICS in till en pressfrukost och givetvis var Sportguiden på plats. ASICS ambassadören Lisa Nordén som tog guldmedalj i lördagens VM i triathlon tog emot press- och bloggare på plats på ASICS huvudkontor i centrala Stockholm. Lisa flankerades av Vanessa Åsell Tsuruga och Erik Nystedt som bjöd på information om nyheter, trender och framtidsplaner för företaget. Inom kort öppnar ASICS en egen concept store på Hamngatan 15 där du kommer att få professionell högklassig hjälp med både val av skor, kläder och löpartips av personalen. Löpning är en billig träningsform men det är oerhört viktigt att sko sig med rätt skor som passar ditt fotvalv. Det finns också kläder för olika väder och ändamål, vilket gör löpningen som en optimal träningsform året om. Om du funderar att investera i ett par riktigt proffsiga och snygga skor till hösten så rekommenderade Lisa ASICS DS Trainer – en funktionell lättviktssko vid träning och löpning.

Efter att ASICS running club manager Mikaela Grahm guidat morgonens nyfikna entusiaster Skeppsholmen runt så bjöd Vanessa och Erik på en god och hälsosam frukost och mingel. Perfekt återhämtning  efter en uppfriskande morgonjogg!

Lisa Nordén hängde med gänget på cykel runt Skeppsholmen denna något regniga morgon.

Träningsjournalisten Jenny Sunding var en av många skribenter som deltog i ASICS morgonjogg.

Sportguidens chefredaktör Malin Nylén var givetvis på plats och sprang i en ASICS löpartröja av förra årets modell.

Väl tillbaka i värmen bjöds det på kaffe, vatten, frukt och grov smörgås.

F.V.Sportguidens bloggare Jenny Tirén Berg (RUN MAMA RUN) var även hon där och rapporterade på plats.

Till våren kommer ASICS ut med en färgsprakande repertoar med både kläder, skor och tillbehör.

ASICS marknadschef Erik Nystedt tackade Lisa för hennes fina idrottsprestationer som ambassadör för ASICS och för Sverige.

Lisa beskriver sitt siilver i OS som "ett silver som känns som ett guld" då hon passerade mållinjen samtidigt som vinnaren- Schweiziskan Nicola Spirig. Lisa var tidigare en hästtjej som senare började med löpning och triathlon. Hon kunde väl aldrig ana DÅ att hon skulle stå idag- bejublad av hela landet som VM medaljör? Lisa vill motivera andra med drömmar att satsa på sporten triathlon.

 

Lisas favoritgren är löpning även då hon är starkare i cyklingen. Dessa specialsydda skor tävlade Lisa i under OS i England.

 

 

Tillsammans med dessa blågula snyggingar vann Lisa ITU World Triathlon på hemmaplan.